ОТВОРЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ПРЕВЕДУВАЧИ И ЛЕКТОРИ ВО РАМКИ НА ПРОЕКТОТ „ЗАЕДНО ЗА ПОКВАЛИТЕТНО ЛОКАЛНО НОВИНАРСТВО“

ВОВЕД Проектот „Заедно за поквалитетно локално новинарство“ се спроведува во рамки на IPA 2020 EU FOR RULE OF LAW – EU support for